Avià

Avià és un municipi situat a 3 quilòmetres de Berga i a 119 de Barcelona, al bell mig del Berguedà i tocant el riu Llobregat, el qual constitueix el seu límit oriental.

 

PAISATGES I ESPORTS DE MUNTANYA


NATURA, Cultura, oci, esport I RELAX

l'encant dels Prepirineus

La comarca del Berguedà es troba entre els Prepirineus i la Depressió Central, i la travessa de nord a sud el Llobregat.

La roda està situada a Avià, a 3 km de Berga. Un hostal de muntanya amb un paisatge únic. Podreu participar en activitats esportives i d'oci, gaudir de rutes temàtiques, viure el folklore (per exemple, la Festa del Segar i el Batre d'Avià), passejar per fires i mercats i descobrir la gastronomia del Berguedà.

Hostal de muntanya: esport, oci, cultura...

L'allotjament que t'ofereix la Roda és una opció immillorable per gaudir de la naturalesa, de la muntanya i dels Pirineus. Un entorn natural, on et sentiràs privilegiat caminant pels senders del parc natural Cadí Moixeró, un dels més grans de Catalunya; o et trobaràs petit escalant la muntanya més màgica de Catalunya, el Pedraforca. Àrees de lleure, fonts, excel·lents miradors, refugis i centres d'activitats et faran més agradable la teva estada

L'atractiu del senderisme i les rutes BTT és la combinació de l'interès esportiu amb els recursos turístics de la comarca: bona gastronomia, esglésies romàniques, paisatges contrastats...

El Berguedà també et permet gaudir de rutes temàtiques. Pots conèixer la història de la revolució industrial al nostre país passejant per les colònies tèxtils del Parc de les Colònies del Llobregat; o sentir l'olor d'una terra de carbó i abans de dinosaures, en la ruta minera; o recórrer dalt d'un trenet el pas de Gaudí per la zona.